Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru • 300 m² bez realitkySvornosti, Praha - Smíchov

Svornosti, Praha - Smíchov
Měsíční nájemné7 900 Kč


Pronájem sklepních nebytových prostor u OC Nový Smíchov – Anděl 250 metrů - na frekventované ulici Svornosti, o ploše 200m2 s možností až 300m2. Prostory jsou situovány v udržovaném činžovním domě v blízkosti OC Nový Smíchov a metra "B" Anděl. Dlouhodobý pronájem s aktuální možností využití jako skladu případně po rekolaudaci též jiné, fitness, klub, k dispozici studie na restauraci. K dispozici též kancelářské prostory 70m2 v přízemí nad prostotem. Elektřina a voda zavedena, vysoké stropy, suché prostory.

Rental of a basement near the office and retail center Nový Smíchov – Anděl (250m), in very busy street Svornosti. The plac e is about 200 - 300 sq.m large. The spaces are in a very nice buliding with flats and offices. There is a posibility of long term rental for a store or another usage (fitness, restaurant etc.). Electricity, water and other equipment is fixed.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu116323
DispoziceOstatní
Typ budovyCihla
Plocha nebytového prostoru300
VybavenoNevybaveno

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.