Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 253 m² bez realitkyNa Stráni, Odry - Odry, Moravskoslezský kraj

Na Stráni, Odry - Odry, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Cena1 799 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 629 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Rodinný dům 2NP s dispozicí 6+2, částečně podsklepený, dokončen v r.1995. Možnost dvougeneračního bydlení i sídla firmy. Případně jako rekreační objekt v krásném prostředí. Garáž. Užitná plocha jednoho patra je cca 120 m2, dispozičně řešeno jako dvě jednotky 3+1. Energetická náročnost D, po případné realizaci zateplení C.

V obou patrech je rozměrný balkón, resp. terasa. Ve spodním patře je prádelna a z balkónu vstup na velkou terasu se skalkou, místem pro grilování a pro bazén. Pozemek je z části svažitý - upravený skalkou s okrasnými dřevinami a z části rovinatý. Dům je postaven na okraji Oder ve svahu s nádherným výhledem na celé Odry. Zahrada cca 600m2. Dopravní dostupnost dobrá, v okolí škola, školka, obchody, restaurace, nemocnice apod. Při současných nízkých hypotečních sazbách vhodné i jako investice (cena dle znaleckého posudku výrazně vyšší).

Two floor house/villa, disposition 6+2, partial basement, completed in 1995. Possibility of duplex housing, office or as vacation property. Usable area of one floor is approximately 120 m2, designed as two units 3+1.

Balcony, terace in both floors. Laundry on the lower floor. Balcony access to a large terrace adapted for barbecue area and swimming pool. The house is built on the edge of the Oder hillside with spectacular views of Odry. Garage. Sloping garden 600m2. Good transport accessibility, near schools, kindergartens, shops, restaurants, hospitals, etc. Suitable as investment (official market price evaluation is bigger).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu116620
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha253
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.