Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 99 m² bez realitkyAndrštova, Praha - Libeň

Andrštova, Praha - Libeň
Cena6 840 000 Kč

Tato nemovitost již od 29 008 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Právě dokončený půdní byt 99 m2 + 2 terasy (4,6 a 10 m2). Světlý, dřevěná francouzská okna, plnohodnotné výšky stropů nad celou plochou, hezké výhledy včetně pohledu na Pražský hrad, použity velmi kvalitní materiály a systémy, podlahové topení v celém bytě, alarm, bezpečnostní skla, klimatizace, datové rozvody, důkladná elektroinstalace, úložné prostory, ... , zelený vnitroblok, výborná dopravní dostupnost, kdy stanice metra Palmovka (a stanice tramvají i autobusů) je jen pár minut od domu. Centrum města je nedaleko. Jsou tu výborná místa na procházky a sport, kolem řeky se dá chodit či běhat - jedním směrem až do Tróje k zoologické a botanické zahradě a druhým směrem do Hloubětína i dál, kde je mimo jiné velký upravený park. Libeň má svůj charakter a dle názorů mnoha lidí nejen z oboru realit a developmentu je to velmi perspektivní čtvrť.

Více na www.andrstova.cz

Attic apartment which is beeing finished just now. Very light, high ceilings above all area, nice views including Prague Castle view, terrace 10 m2, used high quality materials and systems, floor heating everywhere, alarm, safety glases, airdonditioning,.... perfect traffic connection (3 to 4 minutes to Palmovka subway station), green yard. More information on www.andrstova.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu116636
Dispozice3+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha99
Podlaží6
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.