Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+1 • 379 m² bez realitkyRadimovice, Radimovice - Radimovice u Sychrova, Liberecký kraj

Radimovice, Radimovice - Radimovice u Sychrova, Liberecký kraj
Cena9 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 39 441 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Luxusní dům určený k prodeji se nachází v okrese Liberec. Exkluzivní rodinný dům leží na atraktivním místě v nové zástavbě na okraji obce Radimovice, v blízkém sousedství státního zámku Sychrov. Výjimečný dům je situován v nádherné, klidné lokalitě s výbornou dopravní dostupností (15 minut jízdy automobilem do Liberce či Mladé Boleslavi, 45 minut do Prahy), uprostřed přírody na okraji Českého ráje.

Bezbariérový bungalov orientovaný na jih s výhledem do Českého ráje byl zkolaudován v roce 2008. K objektu rodinné vily náleží rozlehlá zahrada o celkové výměře 1789 m2, zastavěná část pozemku činí 379 m2. Reprezentativní rodinné sídlo poskytuje moderní, stylové bydlení ve špičkové kvalitě.

Tón objektu udává zcela nová efektní a nadčasová dispozice. Důmyslně navržený interiér je rozdělen do 2 částí - společenské a privátní. Jihozápadní křídlo nabízí velkorysý prostor obývacího pokoje s centrálním solitérním krbem obloženým indickou žulou, s výhledem do zahrady a ovocného sadu sousedícího se zahradou. Jídelna se stylovou, plně vybavenou kuchyní osazenou vysoce kvalitními spotřebiči značky Miele a Siemens, ke které patří též oddělená spíž, jsou od obývacího pokoje odděleny příčkou s posuvnými skleněnými dveřmi. Ke společenskému křídlu patří rovněž koupelna s toaletou. V jihovýchodním křídle se nachází privátní zóna s hlavní ložnicí, 3 identickými pokoji, které je možné zařídit jako dětské pokoje či pracovnu, koupelnou a prostornou šatnou s vestavěnými skříněmi. Obě části moderního domu jsou propojeny vzdušnou chodbou. Z jižně orientovaných pokojů lze přímo vstoupit do zahrady francouzskými okny. Díky světlému a prostornému interiéru, laděnému v kombinaci dřevo – sklo – kov, působí atmosféra celého domu velice příjemně.

Technické zázemí s přípravou na venkovní bazén, a garáž pro 3 automobily, 2 motocykly, kola a zahradní techniku, jsou od samotného domu odděleny spojovacím prostorem, sloužícím zároveň jako předsíň. Před garáží se nabízí možnost parkování pro další 3 automobily.

Díky výjimečnému projektu a vyspělým technologiím je objekt maximálně komfortně a prakticky řešený. K vybavení moderního domu patří vestavěný centrální vysavač a elektrické čerpadlo Stiebel Eltron typu vzduch – voda, zabezpečující ohřev vody a vytápění podlahové i panelové, teplotu v jednotlivých místnostech lze zvlášť upravovat pomocí inteligentní regulace. Vytápění celého rodinného domu zajišťuje pokročilý řídící panel, který automaticky upravuje způsob vytápění na základě mnohých parametrů. Vybavení kuchyně tvoří vestavěné spotřebiče značky Miele a Siemens, indukční varná deska, integrovaný drtič odpadu a kuchyňská linka z pryskyřicovo - křemičitanového kompozitu. Ke krytému venkovnímu posezení slouží dálkově ovládaná markýza. Celý objekt je chráněn bezpečnostním a požár indikujícím systémem a venkovními bezpečnostními roletami. Ovládání topného systému, ohřevu vody, venkovních rolet, bezpečnostního systému i garážových vrat lze rozšířit o vzdálený přístup pomocí mobilního telefonu a internetu.

Odvod odpadních vod je řešen gravitačním systémem s traťovody.

Přístup k luxusnímu domu zdobí designová zámková dlažba. Podlahové krytiny v celém domě jsou špičkové kvality. Ve většině místností jsou dřevěné podlahy ze zlatavého švédského jasanu, v ostatních místnostech dlažba, v garáži profesionální průmyslová podlaha z pryskyřice s křemenným pískem.

K domu náleží 1789 m2 rozlehlá zahrada s možností stavby venkovního bazénu a posezení.

Sleva při rychlém jednání.

Shlédněte celkovou prezentaci, další informace o domu a jeho okolí na:

http://rodinny-dum-sychrov.com

Luxurious house for sale is situated in Liberec region. The exclusive family house lies in atractive place in new built-up area on Radimove town edgw, in near neighbourhood of state castle Sychrov. The exceptional house is situated in beautiful pieceful location with excelent trafic availability (15 minutes to Liberec or Mladá Boleslav by car, 45 minutes to capital Prague), in the midle of nature on Czech Paradise edge.

Disabled friendly south oriented bungalow with view to Czech Paradise was approved in 2008. The garden around the house is of 1789 m2, the house itself takes 379 m2. The representative family mansion offers modern, stylish, top quality living.

The object tone is provided by completely new efficient supertemporal disposition. Sophisticated interier is divided to two parts - social and private. Souht western part offers large living room space with central solitair fireplace decorated by indic granite, with view to the garden and nearby orchard. A dining room with stylish, fully equipped kitchen with high quality Miele and Siemens appliances is also extended by a pantry. The kitchen and the dining room are separated from the living room by a quillon with glass sliding door. A bathroom with WC is also contained in the social part. In south eastern part there is the private area with mai bedroom, 3 identical rooms that can be eqipped as children rooms or work rooms, another bathroom with WC and spacious cloak-room with inbuilt wardrobes. Both parts are connected by an airy hall. You can enter the garden right from south situated rooms through one of three French doors. Thanks to light and spacious interier designed in wood-glass-metal sense, the house atmosphere is very pleasant.

Technical background ready for outdoor swimming pool, a garage for 3 cars, 2 motorcycles and a garden equipment are separated from main part of the house by connection hall that also serves as a lobby. There is a parking for 3 other cars in front of the garage.

Thanks to extraordinary project and advanced technologies, the object is one of maximum comfort and practicality. A part of modern equipment is also a central hoover and an elecric air-water pump Stiebel Eltron, that provides permanent water heating and a heating of floors and heaters. Temperature in each room can be set separately via inteligent regulation. Heating of whole family house is provided via advanced control panel that automaticaly modifies heating proces according to optimal parameters. The kitchen equipment consists of inbuilt Miele and Siemens appliances, induction cooker, integrated waste grinder and kitchen desk made of resin-silicate composite. An outdoor relaxation place can be protrected by remotely controled marquise. Whole object is protected by security and fire indicating alarm and outer security shutters. The heating control, shutters control, security system and garage gates control can be enhanced by remote access via mobile phone and internet.

Wastewater drain off is provided via a gravity system.

The luxurious house access as decorated by an interlocking pavement. All floor covers are of the highest quality. Mostly there are wooden floors of Swedish ash-tree, in other rooms there is a pavement. Professional industry resin-silica floor in the garage.

The is a 1789 m2 large garden with possibility of building a swimming pool.

Discount if bought fast.

See more information about the house and the surroundings at:

http://rodinny-dum-sychrov.com/en

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu117338
Dispozice6+1
Typ budovyCihla
Užitná plocha379
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.