Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 77 m² bez realitkyGorkého, Brno - Veveří, Jihomoravský kraj

Gorkého, Brno - Veveří, Jihomoravský kraj
Cena3 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 801 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


K prodeji nabizim nadstandardni mezonetovy pudni byt 3kk v OV v centru Brna na ulici Gorkeho, 5 minut pomale chuze na Ceskou.

Byt zkolaudovany v roce 2005, temer neobyvan, se nachazi v poslednim patem patre secesniho domu po kompletni rekonstrukci (nova fasada, strecha, rozvody, rekonstrukce chodeb, zavedena kabelova TV a internet ). Hydraulicky panoramaticky vytah v soukromem vlastnictvi ( spolecne s ostanimi 2 podkrovnimi byty ). Z prostorne terasy situovane do parku je primy vyhled na Spilberk a dominanty mesta. Dispozice: CP 77 m2, 7 m2 terasa. V prvnim patre chodba s vestavenymi skrinemi, obyvaci pokoj s jidelnou, kuchynsky kout vcetne luxusni kuchynske linky na miru se spotrebici a WC/koupelna s vanou. V patre loznice s terasou, maly detsky pokoj a toaleta.

V kouplne podlahove topeni, v pokojich plovouci podlaha, stresni okna Velux, podhledy s bodovym osvetlenim, vlastni kombinovany plynovy kotel. Byt je velmi slunny a teply. Volny ihned nebo moznost koupit ho jako investici i se stavajicim najemnikem ( najemne 15 000 Kc/mesicne ).

50 m od domu zastavka tramvaje, vyborna dopravni dostupnost i obcanska vybavenost.

BEZ realitni kancelare - neplatite provizi!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu117404
Dispozice3+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha77
Podlaží5
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.