Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 35 m² bez realitkyBřezovická, Praha - Horní Počernice

Březovická, Praha - Horní PočerniceVybaveno
Měsíční nájemné9 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Nabízíme pronájem přízemního bytu 1+kk, který je součástí rodinného domu. Samostatný vchod se závětřím.Plně vybavená kuchyně s kk-mikrovlnná trouba dvouplotýnkový vařič,lednice,dle dohody možnost přidání pračky ke kuchyňské lince, nebo možnost vyprání a usušení prádla námi v rámci služeb/,dále vybavená obývací ložnice vybavená tv a obývací stěnou s šatní skříní pro 2, koupelna se sprchovým koutem a toaletou.Malá terasa před vchodem, která bude k dispozici- bude hotová v dubnu.Novostavba. Vhodné pro 1-2 osoby. MHD 3 minuty chůze od bytu. K nastěhování ihned.

I offer a flat appartment 1+kk which is part of a family home. It has ist own separate entrance is fully furnished, separat kitchen with microwave, refigerator, a small bathroom a small living roome two bed and WIFI and television. A small separat sun deck will bee finish at the beginn of sommer.

The appartment is ideal for a young couple of two persons, not fare away public transportation a iimediatelly occupancy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu117410
Dispozice1+kk
Podlaží1
Plocha35
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.