Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 124 m² bez realitkyKarpatská, Praha - Vršovice

Karpatská, Praha - VršoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby1 200 Kč


Světlý mezonetový půdní byt s velkým centrálním obývacím pokojem s kk o ploše cca 50 m2, dvěma ložnicemi, koupelnou s WC a dalším samostatným WC, galerií (pracovnou), podkrovním pokojíkem pro příležitostné přespání a podkrovním skladištním prostorem. Byt je v blízkosti Kubánského náměstí (tram 6, 7, 22, 24, dvě zastávky na metro Strašnická), obchodního centra Eden a sportovních areálů Slavie (plavecký bazén pro veřejnost). Částečne vybaven (kuchyňská linka s myčkou nádobí, automatická pračka, jídelní stůl se 6 židlemi, sedací souprava). K dispozici kabel UPC (TV, internet, telefon). Poplatky uvedeny bez spotřeby médií (elektřina, voda, plyn).

A sunny garret (loft) apartment with a spacious central living area with a kitchen of 50 sqm approx., two bedrooms, a bathroom with a toilet, a second separate WC, an upper floor cabinet, a small closet for occasional sleeping and a storage. The apartment is close to Kubánské náměstí (trams 6, 7, 22, 24; two stops from Strašnická metro station), a shopping mall Eden and Slavia's sport facilities (incl. public swimming pools). The apartment is partially furnished (kitchen with a dishwasher, a washing machine, a dinning table with 6 chairs, a sofa). UPC cable connection (cable TV, internet, phone). Charges do not include a consuption of the electricity, the gas and the water).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu117507
Dispozice3+kk
Podlaží7
Užitná plocha124
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.