Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1918 m² bez realitkyPrachňanská, Kutná Hora - Kutná Hora, Středočeský kraj

Prachňanská, Kutná Hora - Kutná Hora, Středočeský kraj
Cena3 980 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 879 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám parcelu v klidné části Kutné Hory, nedaleko historického centra. V dosahu inženýrských sítí. V územním plánu vedeno pro stavby viz příloha v obrazové části-Plochy pro smíšenou funkci centra(C)bydlení,obchodní zařízení,zařízení pro veřejné stravování,ubytování,zdravotnická,kulturní,sociální,školská,církevní ,sportovní zařízení,administrativa,správa,bankovnictví ,lze stavět i rodinný dům

Autem do Prahy 60min., na dohled od autobusového nádraží a supermarketu, 10 min pěšky na náměstí, 15 min na koupaliště nebo na vlak.Neopakovatelná poloha parcely.

Pozemek má studnu(kopaná 1m průměr, hloubka 7 m,lze využít např.pro tepelné čerpadlo),kanalizace na pozemku V okolí zahrady rodinné domy.V katastru nemovitostí(katastrální úřad Kutná Hora ) je parcela zapsaná pod číslem 1527/6.Při digitalizaci katastru byla zjištěna skutečná výměra 1918m2,proto původně uváděná výměra 1814m2 v přiloženém geometrickém plánu je neplatná

Pozemek lze rozdělit na dvě parcely pro stavbu rodinných domů,předpokládám dohodu o rozdělení s potenciálním zájemcem,je připraveno rozdělení na pozemek 972m2 a 945 m2.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu117542
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla
Plocha 1 918
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.