Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 42 m² bez realitkyZbudovska, Praha - Libuš

Zbudovska, Praha - Libuš
Měsíční nájemné10 000 Kč


 V lokalitě Libuš nabízím k pronájmu pěkný, zařízený byt s bezpečnostními dveřmi, zděným jádrem, plastovými okny a plovoucími podlahami v zatepleném domě. Dvě neprůchozí místnosti jsou oddělené se samostatnými vchody, nová kuchyňská linka plně vybavená s nádobím, elektrický sporák s troubou, lednička a automatická pračka. Chodba je s odkládacím prostorem, koupelna a WC oddělené . Obývací pokoj je zařízen rozdělitelným dvojlůžkem, šatní skříní, TV. Možnost UPC a internet. Součástí nájmu je sklepní kóje a relaxační zóna vnitrobloku, uzamykatelná a přístupná pouze pro nájemníky. Parkování u domu, popřípadě na hlídaném parkovišti. V blízké docházkové vzdálenosti je několik supermarketů Lidl, Tesco. Metro Kačerov 10 minut autobusem.

K nastěhování: 29/12/2008

 Flat for rent located in Libus area, fully furnished with protected door, brick bathroom, windows with plastic frames and flooding floors in thermo isolated panel building. Two not connected rooms are divided by separated entrance, new kitchen unit with dishes, electric cooker with oven, fridge and washing machine. Corridor, bathroom and WC separated. Living room furnished with two twin beds, wardrobes, TV. Possibility of UPC cable and internet. Cellar and relax courtyard only for flats owners inclusive. Parking possible by house, or next is supervised car park. Shops and restaurants around. Metro C Kacerov 10 min by bus.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu11829
Dispozice1+1
Typ budovyOstatní
Plocha42
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.