Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 44 m² bez realitkySpálená, Brno - Trnitá, Jihomoravský kraj

Spálená, Brno - Trnitá, Jihomoravský krajVybaveno
Cena2 085 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 995 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


2+kk o celkové ploše 43,4m2 s terasou 11m2 v novostavbě v centru Brna (5min pěšky na Hlavní nádraží, naproti Vaňkovce). Světlý byt, eurookna, ložnice se šatnou, obývak s kuchyňským koutem a vstupem na terasu orientovanou na jih. Oba pokoje mají samostatný vstup. Koupelna s vanou, WC zvlášť. Bezbarierový přístup, v budově je výtah. Vynikající dopravní spojení a občanská vybavenost. Parkovací stání v podzemním parkovišti za 500Kč/měsíc. Součástí prodeje je i vybavení bytu (převážně zn. Ikea).

New-build first-floor flat in the centre of Brno with a lift (5min walk from main station, opposite Vankovka shopping mall). 43,4sq metres total area plus 11sq metres south facing terrace. Double glazed windows (wooden frames) and terrace door. Very light flat, 1 bedroom with walk-in wardrobe, 1 livingroom/kitchen with access to south facing terrace, bathroom, toilet. Excellent tram and bus links. Underground car park available for 500Kč/month. The sale includes Ikea furniture and white goods. English speaking owner.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu118314
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha44
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.