Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 38 m² bez realitkyMánesova, Praha - Vinohrady

Mánesova, Praha - VinohradyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Pronajmeme hezký byt v tiché ulici na Vinohradech. Byt je po částečné rekonstrukci. Kuchyně je vybavená novou kuchyňskou linkou se zabudovaným plynovým sporákem, digestoří a dřezem. Byt je částečně zařízený šatní skříní, spižní skříní a konferenčním stolkem. Na podlaze jsou parkety a linoleum. Na oknech jsou látkové rolety. Koupelna (vana) je společné s WC. V pokoji je dřevěné patro na spaní. Byt je volný ihned.

Cena je kalkulována: 9.000 Kč nájemné + 2.000 Kč poplatky za služby v domě (vodné, stočné, odpad atd.) + elektřina a plyn. Velmi dobrá dostupnost MHD a parku Riegrovy sady. V domě není výtah.

(nemáme zájem spolupracovat s realitní kanceláří)

Nice apartment in a quiet street for rent. The apartment is after partial reconstruction. The kitchen is equipped with a new kitchen unit with integrated gas stove, digester and kitchen cabinet. The apartment is partly furnished with wardrobe, larder closet and with coffee table. There is a parquet and linoleum on the floor. Cloth blinds on the windows. Bathroom (bathtub) and toilet are in common space. There is a wooden mezzanine for sleeping in the room. The apartment is available immediately.

The price shall be calculated as follows: 9.000 CZK (Rent) + 2.000 CZK (Services - water, sewerage water, waste, etc.) + electricity and gas. Very good public city transport accessibility. There is no lift in the house.

(we do not cooperate with real estate offices)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu118373
Dispozice1+1
Podlaží3
Užitná plocha38
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.