Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 75 m² bez realitkyNa Okraji, Praha - Veleslavín

Na Okraji, Praha - VeleslavínVybaveno
Měsíční nájemné13 800 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč


Hezký, tichý byt v čisté, zelené lokalitě Veleslavína.

Malý dvoupatrový cihlový dům, pouze 8 bytů v domě (nová plastová okna, vnitřní rozvody, střecha, zateplení domu, fasáda).

3-pokový byt se nachází ve svahu v 1. a 2.podlaží (nejde o mezonet), s orientací na 3 světové strany (S/V/J), výhled vždy do zeleně. Prošel celkovou rekonstrukcí, s bezbarierovým přístupem do bytu. Dubové a bukové parkety, dveře z masivu. Zcela zařízená kuchyň (myčka, mikrovlná trouba, elektrická trouba, plynový sporák, lednice s mrazákem).

Možnost pronájmu bytu kompletně zařízeného(kuchyňské spotřebiče, automatická pračka,mikrovlnka, nábytek, stoly.

Volný byt k pronájmu od 1.9. 2016 nebo dle dohody.

K bytu náleží francouzský balkon, sklep, společné prostory sušárny. Přímo před okny je bezproblémové parkování. Možnost využívat pro své potřeby zahrádku před svými okny. Za domem dětské hřiště a park, dále Veleslavínský les, Libocký rybník. V blízkosti také obora Hvězda, Šárecké údolí, Ladronka.

UPC internet, kabel TV nebo STA, pevna linka.

Rychlá dostupnost do centra metrem, tramvajemi či busy. Nová stanice metra Petřiny od roku 2015. Veškerá infrastruktura na místě (obchody, doktoři, školy, školky, fitness, sport, dětské vyžití – sport, mateřské centrum, cvičení, hřišťátka,…). V místě také vysokoškolské koleje UK. Nedaleko mezinárodní školy a letiště ca 12 min autem či přímé spojení busem.

Klidné bydlení v zeleni, v jedné z nejčistších lokalit Prahy.

Cozy, quiet appartment in fresh-air, green location in Veleslavin.

2- story brick house, newly renovated with just 8 appt. units, orientation N/E/S.

The 3-room appartment after full reconstruction, oak and beech parquets in rooms, pavement in hall and bathroom/WC, well organized storage systems, own designed doors. The kitchen full equipped.

The appt. is free for rent starting September 2016.

View to forest and park out of french balcony, private 2m basement, joint dry washing spaces inhouse. Option to use own garden front for own gardening purposes. Hassle-free parking just behind the windows.

Can be rent fully equipped. (washing machine, microwave oven, fridge, freezer, furniture, tables,...)

Behind the house children playground, park, forest. Next door to forest preserve Hvezda, Liboc duck pond, Sarka natural forest preserve, inline resort Ladronka, monastery.

Fast accessibility to centre by metro, tram or bus. The metro station in Petriny from 2015. Several tram stops from Hradcanska and Prague castle. 10 minutes to airport. The complete infrastructure in the place: shops, ambulance, doktors, nursery, kindergartens, schools, secondary school, fitness gym, sport, maternity center, Charles university dormitory. Several international schools nearby.

Internet, digi cable TV, phone line.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu118401
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha75
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.