Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 35 m² bez realitkySelská, Praha - Hostivař

Selská, Praha - HostivařVybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Pronajmu zařízenou, světlou a útulnou garsoniéru v klidné čtvrti, Praha 10 Hostivař (hned pod Toulcovým dvorem). Garsoniéra se nachází v přízemí rodinného domu obývaného jednou osobou. Pokoj o rozloze cca 18 m2 je vybaven kuchyňskou linkou, skříní, postelí a stolem se židlemi, dřevěná podlaha. K dispozici zabezpečené WiFi, možnost TV. Z pokoje možný vstup na terasu a zahradu. K dispozici vlastní koupelna (WC, sprch.kout, umyvadlo). Možnost používat společnou pračku. Celková plocha cca 35 m. Pro nekuřáka bez domácích zvířat.

U domu je bezproblémové parkování. Výborné spojení díky MHD: metro A (Skalka) a metro C (Opatov) v dosahu 7 minut busem. Bus směr Opatov – cca 3 min od domu, bus směr Skalka – cca 6 minut od domu. Tram 22 a 26 rovněž cca 6 minut od domu. Dům je hned vedle lesoparku Hostivař s Hostivařskou přehradou, v okolí mnoho sportovišť i obchodů (obchodní centrum park Hostivař s kiny, cca 10 min chůze od domu).

Rental of nice, fully furnished studio on the ground floor of a house in a quiet and green part of Prague 10 – Hostivar, for long-term rent. The light room of cca 18 m with the kitchenette enters the terrace and the garden. Small bathroom with the toilet and shower. Washing machine and WiFi available. Total area of cca 35m. Trouble-free and safe parking in front of the house. For non-smoker without pets. Location: close to Hostivarsky park with the lake, many sports amenities nearby, as well as Centrum Park Hostivar with the cinemas and shops. Public transportation nearby, 25 min to the centre by tram, metro A and C 7 min. by bus. Lanlord speaks CZ, EN, FR.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu118424
DispoziceGarsoniéra
Typ budovyCihla
Plocha35
VybavenoVybaveno

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.