Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 58 m² bez realitkyVěšínova, Praha - Strašnice

Věšínova, Praha - StrašniceVybaveno
Měsíční nájemné11 500 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč


Rekonstruovaný byt, 2+1, Praha 10, M Strašnická, se zahradou

Byt:

Světlý byt, ve zvýšeném přízemí, je situován v klidné ulici starých Strašnic, 200m od stanice metra Strašnická. Byt sestává z předsíně, WC, separátní koupelny, malého pokoje (8m2), ložnice (15m2) a kuchyně kombinované s obývákem (20m2).

Budova:

Budova postavena na začátku minulého století, po kompletní rekonstrukci, s péčí udržovaná. Sdílená a výborně přístupná zahrada, vybavena grilem a posezením, získala ocenění jako nejkrásnější dvorek Prahy 10.

Vybavení bytu a styl:

Byt je po kompletní rekonstrukci, s novými okny, ústředním topením, plynovým kotlem, plynovým sporákem, el. troubou, myčkou nádobí, ledničkou+mrazničkou, pračkou a drobnými el. spotřebiči. UPC Internet a kabelové TV připojení je součástí vybavení. Originální duch bytu (dveře, dřevěné a parketové podlahy, dlaždice v koupelně apod.) je držen v kontrastu s moderním vybavením. Byt - kompletně vybaven nábytkem, po dohodě lze ovšem nábytek redukovat.

Byt je striktně nekuřácký a není určen pro domácí zvířata.

Okolí:

Kromě stanice metra (200m) jsou při ruce malé obchody, samoobsluha, školy, jesle, školky, parky a hřiště (pro děti nejznámější Gutovka), aj.

Nájem:

Nájem 11 500,-

Poplatk: 590,- na osobu,

El. a plyn: podle spotřeby,-

Byt je k dispozici od 1. Kvetna 2011 - anebo podle domluvy.

Kontakt: Jiri Pliestik - 602 626 755

Cosy 2+1 – 200 meters from Strasnicka (M) with garden

– Long-term. Direct owner rental

The Flat:

The apartment is situated in a quiet street in the old Strasnice quarter only 200 m. from the metro station Strasnicka (15 minutes to the city centre). It is a light, ground-floor apartment raised above street level. The apartment consists of an entrance hall, a bathroom, a separate toilet, a combined living room and kitchen (20 m2), a bedroom (15 m2), and a small room which can be used e.g. as a study or a children’s room (8 m2).

The Building:

The building is well-kept and with pleasant neighbours. The shared garden with barbeque corner belongs to the building was awarded with a first price in last year’s competition of the most beautiful courtyard of Prague 10.

Equipment and style

The apartment underwent complete reconstruction two years ago. It has new windows, central heating, and is equipped with dish washer, washing machine, fridge + freezer, gas cooker, electric oven, cooker hood, internet connection, and TV cable. The original spirit of the apartment has been kept with wooden floors, high ceilings etc.

The apartment can be rented furnished or unfurnished.

It is a non-smoking apartment and pets are not allowed.

Neighbourhood:

The neighbourhood features a wide range of small shops (butchers, greengrocers, pharmacies etc.), a supermarket, several parks and playgrounds (Gutovka among others), school, and kindergartens/nursery school.

Cost:

Monthly rent: 11.500 CZK

Utilities:

- Electricity and gas: according to spending

- Water, trash etc.: 590 CZK per month per person

Availability:

The apartment is available from the 1st of May 2011 or upon agreement. Long-term.

Contact: Jiri Pliestik - 602 626 755

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu118747
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha58
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.