Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+1 • 90 m² bez realitkyPod Lipami , Praha - Staré Město

Pod Lipami , Praha - Staré Město
Cena6 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 885 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


 Nabízím k prodeji byt 4+1 v Praze 3. Popřípadě k výměně za rodinný dům (nejlépe dvougenerační, případně menší s doplatkem) v okolí Prahy.

Byt o dispozici 4+1 s lodžií o výměře 90 m2 se nachází ve třetím patře nově zrekonstruovaného panelového domu s výtahem. Byt je v osobním vlastnictví, prostorný a slunný. Je v udržovaném stavu, byla provedena rekonstrukce koupelny, zděné jádro. Byt má dispozici 4+1+malý sklad, nyní je však využíván v dispozici 5+1 (vestavěný malý pokoj, možnost odstranění a využívání v původní dispozici). K bytu náleží 2 sklepy. Prodej včetně spotřebičů (lednice, pračka, elektrický sporák, trouba, mikrovlná trouba).Celý dům prošel v roce 2008 kompletní rekonstrukcí včetně zateplení celého domu. Dům se nachází v klidné lokalitě v Praze 3 - Jarov, odkud je výborné spojení do centra města (15 min.tramvají), 2min. od domu zastávky tramvají a autobusů, kompletní občanská vybavenost (školy, školky, obchody, pošta, lékař...). V těsné blízkosti domu se nachází les a park. Parkování přímo u domu zdarma (nejsou povinné parkovací karty), případně možnost levného pronájmu garáže. Velice dobrá investice jak nyní tak do budoucna, neboť tato lokalita se stává velice žádanou především kvůli své poloze, rychlé dostupnosti do centra a přijemnému okolí. Byt možno využít k osobním i firemním účelům. Možnost rozdělení bytu na dvě bytové jednotky. Cena bytu 6.000.000,- Kč. Cena k jednání. SPĚCHÁ!! Při rychlém jednání možná sleva až 500.000,- Kč. Případně možná dohoda rekonstrukce bytu prodejcem až do výše 500.000,- dle Vašeho přání.

Nabídka od přímého majitele, neplatíte provizi realitní kanceláři. Cena včetně veškerého právního servisu a vyřízení všech potřebných dokumentů. V případě zájmu mě prosím kontaktujte na info@abastoshop.com. Na vyžádání zašlu foto. Prosím jen vážní zájemci. Děkuji.

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu11883
Dispozice4+1
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha90
Podlaží3
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.