Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 7+kk • 280 m² bez realitkydřetovice, Dřetovice - Dřetovice, Středočeský kraj

dřetovice, Dřetovice - Dřetovice, Středočeský kraj
Cena7 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 32 173 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


SLEVA Z CENY!!! Z 7 900 000 NA 7 500 000!!!

Novostavba kolaudovaná v r. 2009. Není hotová omítka, poskytneme Vám další slevu z ceny a domluvíme osvědčeného dodavatele v blízkosti!!!

Stavba je umístěná na pozemku o ploše 920m2, zastavěná plocha 168m2. Na kraji obce, na kopci s dalekým výhledem, dále už jen sad.

Supertherm zdivo, Eurookna dřevěná 8cm tlouška, 1,1 tepelný koeficient skel, garážová dvouvrata na dálkové ovládání, alarm na pohybová čidla, rozvod tv do 8 míst, rozvoz pc sítě a hudby. Topení plynové kombinované s teplovodním krbem na dřevo, který alternuje kotel a vytopí celý dům (24kW). Podlahové topení v obýváku s kuchyní a koupelnách. Podlahy dlažba. V obýváku a kuchyni francouzská okna.

Přízemí: předsíň, hala s schodištěm, koupelna a obývací pokoj s kuchyní, který má 70m2. Dále dvougaráž a dílna.

První patro (žádné vikýře, plná výška stropu!) 2 dětské pokoje (jeden má vzlášť ložnici), pracovna, pokoj pro hosty, ložnice rodičů, šatna, místnost pro pračku, WC s bidetem a koupelna.

Dispozice je možné si prohlédnout i na pláncích.

Přístup na půdu. Nadstandardní izolace střechy. Střešní okno nad schodištěm. Krov částečně přiznaný včetně podpůrných sloupů, na stropě palubky.

V obci zastávka MHD z Kladna, školka, hospody, hřiště, vlaková zastávka, blízko na Okoř... Klidné místo u sjezdu z dálnice R7, dojezd Dejvická 20minut.

CENA K JEDNÁNÍ!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu118850
Dispozice7+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha280
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.