Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 43 m² bez realitkyZelenohorská, Praha - Bohnice

Zelenohorská, Praha - BohniceVybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu pěkný rekonstruovaný byt ve 2. patře panelového domu na sídlišti Bohnice. Byt je po celkové rekonstrukci s plastovými okny, novou koupelnou, vestavěnými skříněmi v předsíní a kompletním vybavením nábytkem, spotřebiči, apod. vhodným pro dvě osoby.

Dispozičně se byt skládá z podlouhlé předsíně z níž je přístup do koupelny s WC a obývacího pokoje. Z obývacího pokoje se vchází do ložnice a kuchyňského kouta, který je vybaven linkou, el. sporákem, ledničkou, myčkou a mikrovlnou troubou. Obývací pokoj je vybaven rozkládací sedací soupravou, dvěma křesly, stolkem, skříňkou a rozkládacím jídelním stolem s dvěma židlemi. V ložnici je dvoulůžko, velký pracovní stůl s šuplíky, dvě židle a poličky. K bytu patří i malý samostatně uzamykatelný sklep.

Okolí domu je velmi klidné, s perfektní vybaveností. V dosahu 5 minut je několik potravinových supermarketů, restaurací, pošta, poliklinika Mazurská a spousta drobných služeb. Přímo před domem jsou autobusové zastávky s dojezdem 7 minut na metro "C", stanice Kobylisy. Oblast přímo sousedí s Trojou a nabízí spousu možností k rekreaci a sportu, například cyklostezku podél Vltavy vhodnou i pro inline brusle, zoologickou a botanickou zahradu s přilehlými parky a vinicemi, Draháňskou rokli, přívoz do Podbaby, apod. Vše pár desítek minut pěšky od domu!

Byt je vhodný pro studenty nebo mladý bezdětný pár. Prosím pouze pro nekuřáky.

Volné od 1. února 2011.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu119120
Dispozice2+kk
Podlaží2
Plocha43
VybavenoVybaveno
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.