Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 4+1 • 140 m² bez realitkyVrchlického sad, Brno - Černá Pole, Jihomoravský kraj

Vrchlického sad, Brno - Černá Pole, Jihomoravský kraj
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


Česká komora autorizovaných inženýrů a techniků pronajme pěkný zrekonstruovaný byt v centru Brna s výhledem do parku. Nájem na dobu určitou 1 roku s prodlužováním vždy na další rok. V bytě je nový plynový kotel, nové rozvody, kuch. linku včetně spotřebičů zainvestuje majitel dle přání nájemce. Nad bytem, který je velmi klidný, se nachází kanceláře majitele. Anténa digitální vlastní na střeše domu, připojení na internet kabelové není k dispozici. Možnost parkování na dvoře domu, který je celý po rekonstrukci. Výtah k dispozici. Byt je orientován na východ (kuchyň a 1 pokoj) a západ (ostatní 3 pokoje), velmi světlý a prosluněný. Vratná kauce 30000.

Flat 4+1 to rent in the centre of Brno. The flat has been reconstructed, view out of the flat is towards a park. New central gas heating, heater included. Kitchen is going to be installed according to the client demand in expenses of the owner. There are offices above the flat (fourth floor), the flat is very quiet. Digital antene installed, elevator, parking possible in the yard of the house. The windows are orientated towards east (kitchen and one room) and towards west (3 other rooms), flat is generally very sunny.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu119322
Dispozice4+1
Podlaží3
Plocha140
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.