Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 59 m² bez realitkyMagistrů , Praha - Michle

Magistrů , Praha - MichleVybaveno
Měsíční nájemné13 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Pronajmu zařízený byt 2+1, 59 m2, Velmi světlý, útulný byt 2+1 se nachází v nové nadstavbě rekonstruovaného činž. domu s atriem, plastová okna, nové veškeré rozvody, plovoucí podlahy, dlažby, topení plyn. Byt je zařízen nábytkem. Kuchyň je vybavena kuch. linkou s el. sporákem a troubou, lednicí s mrazničkou, jídelním stolem, pračkou. V pokojích postele, skříně, knihovna, stolky, židle. Nová koupelna s vanou, a WC. Telefonní a satelitní rozvod. Zdarma WIFI, okamžitá asistence a řešení v případě jakýchkoliv poruch (správce v objektu). Neprůchozí pokoje. V předsíni úložné prostory ve sníženém patře. Poplatky zahrnují platby za el.,plyn, popelnice, úklid, osvětlení chodby. Cizinci nevadí.

Skvělá občanská vybavenost park, škola, školka, poliklinika, obchody, banka, sportovní vyžití atd."za rohem".Výborná dopravní dostupnost - spojení MHD na metro C i A, 5 min.autem na D1 / již. spojku, vlak (Vršovice). Byt se nachází ve velmi dobré, klidné a bezpečné lokalitě, parkování možno před domem a v přilehlých ulicích – žádné parkovací zóny a je ihned k nastěhování. Při podpisu smlouvy min. na 12 měs.je splatná kauce ve výši nájmu + poplatky.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu119370
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha59
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.