Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Kancelář
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem kanceláře • 20 m² bez realitkyKlimentská , Praha - Nové Město

Klimentská , Praha - Nové MěstoČástečně vybaveno
Měsíční nájemné7 900 Kč


V historickém centru Prahy 1, v blízkosti Petrské věže nabízíme k pronájmu částečně vybavené kanceláře, cca 20m2 za 7900,-Kč - plus poplatky za služby, vše v 1.patře vzdělávacího centra „pronajemklimentska“ s vlastní recepcí.

V místě pracovní, vzdělávací a školící centrum nabízí k pronájmu dvě kanceláře s vlastní recepcí, cateringem a doplňkovými službami je v místě s perfektní občanskou vybaveností – restaurace, obchody, metro, vše dostupné v docházkové vzdálenosti. V blízkosti se nachází Florentinum a Palladium. Práce v centru pro náročné. Orientace oken mimo hlavní ulici do klidné vedlejší ulice vedoucí na Petrské náměstí. V prostorách se v měsíci březnu a dubnu dokončují rekonstrukce. V domě jsou k dispozici služby recepce, vysokorychlostní internet, bezpečnostní služby, hodinový pronájem zasedacích a školících místností, catering a mnohé další služby. Více na pronajemklimentska.cz Ceny jsou konečné s DPH.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu119612
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha20
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.