Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru 1+1 • 52 m² bez realitkyTrzni namesti, Liberec - Liberec, Liberecký kraj

Trzni namesti, Liberec - Liberec, Liberecký kraj
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Majitel nemovitosti nabízí zrekonstruované slunné přízemní prostory vhodné jako kadeřnictví, masážní salon, ordinace lékaře nebo obchod. Jedná se o vstupní halu o velikosti 15m2 a hlavní obchodní prostor o velikosti 24m2. Dále je zde wc a koupelna v provedení pro invalidy a šatna /případně další wc/. Topení - podlahové na elektrický kotel. Velké prosklení s bezpečnostními roletami. Elektrický vrátný. Před domem prostor na parkování na vlastním pozemku o velikosti cca 40m2. Ke komerčnímu prostoru si lze pronajmout v domě nově zrekonstruovaný podkrovní byt. Byt k nastěhování v průběhu března, prostory volné od 15.2.2011.

Sunny reconstructed office or commercial space in the center of Liberec for rent. Parking possible on a private area. Suitable for hairdressing or massage salon, private doctor practice or a small shop.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu119630
Dispozice1+1
Podlaží1
Plocha52
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.