Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře • 400 m² bez realitkyPražská, Zdiby - Zdiby, Středočeský kraj

Pražská, Zdiby - Zdiby, Středočeský kraj
Měsíční nájemné100 Kč

+ Poplatky za služby80 Kč


400m2 volných kancelářských prostor v logistickém areálu Zdiby Logistic Centre. Nabízená cena pronájmu je 130Kč/m2,služby 90Kč/m2.

Logistický a celní areál Zdiby je situován na velmi zajímavém místě v jižní části obce Zdiby, v oblasti Praha –Východ,a to těsně vedle čtyřproudové silnice číslo 608 Praha-Kobylisy-Chabry-Zdiby-Veltrusy. Od dálnice D8 (evropská značka E55) je areál vzdálený cca 1,5 km. Centrum tvoří dvě administrativní budovy k sobě přilehlé tvořící východní část komplexu. Uvnitř těchto budov je restaurace, sídlo celního úřadu a firemní kanceláře. Dále je v areálu skladová hala vč. operačního střediska. Vstupní brána ke skladové hale kontroluje pohyb aut a nákladních vozů uvnitř areálu, je zde možno zaparkovat 30 nákladních vozů TIR a 60 osobních automobilů. Veřejná parkovací plocha pro 45 osobních automobilů je situována před administrativní budovou. Celková rozloha plochy centra je 20.238 m2 ze kterých je 4792 m2 zastavěno.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu119634
DispoziceOstatní
Typ budovyCihla
Plocha400
VybavenoNevybaveno

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.