Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 56 m² bez realitkyVelebného , Praha - Újezd nad Lesy

Velebného , Praha - Újezd nad LesyVybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby3 600 Kč


K dlouhodobému pronájmu nabízím milý útulný podkrovní byt na Praze 9, Újezd nad Lesy - byt je v osobním vlastnictví. Je plně zařízen (myčka, lednice, pračka, postele, úložné prostory, pracovní kout atd..) Stačí se nastěhovat. Plocha 56m2, stropy obložené dřevěnými palubkami, skosený pouze strop v ložnici (18m2). Obývací pokoj s kuchyní má rovný strop (přes 30m2). Komfortní předsíň s prostorným botníkem, samostatná koupelna a záchod. Jde o 12-letou stavbu, byt je v perfektním stavu (jako nový) s výhledem přes střechy do krajiny. V případě zájmu se prosím ozvěte na tel 603243117, michaela.ticha@volny.cz.

Cozy apartment under roof (attic) has all top wall covered by wooden boards. The orientation of the apartment is to west/south direction – the sun is shining the whole day… Full equipment – washing-machine, wash box, cooker-range, oven, refrigerator, book-case, bar, bad from real wood, tailored cabinets, spacious shoes store… Floating floor in beech décor… The house has 600m2 garden equipped by children sand pit + slide + swings. There is a possibility to sit and enjoy summer time on garden whenever you want. Ask for more details…

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu120042
Dispozice2+kk
Podlaží2
Užitná plocha56
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.