Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 70 m² bez realitkyRovná, Teplice - Prosetice, Ústecký kraj

Rovná, Teplice - Prosetice, Ústecký kraj
Cena250 000 Kč

Tato nemovitost již od 1 134 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


Družstevní byt o velikosti 3+1/L a rozloze 70 m2 v ulici Rovná v Teplicích. Byt se nachází ve 4.patře sedmipodlažního panelového domu. Byt je v původním stavu, udržovaný, kuchyňská linka s plynovým sporákem, umakartové jádro, v celém bytě lino, v předsíni vestavěná skříň. Byt má bezpečnostní dveře, přípojku kabelové televize a telefonu, regulační ventily topení, žaluzie, lodžije je zasklena bezpečnostním mléčným sklem. K bytu patří komora na chodbě a sklepní kóje. Z oken je výhled na Teplice, na Doubravku a na Milešovku.

Dům je po celkové rekonstrukci - zateplení, plastová okna, stoupačky, výtah, rekonstrukce vchodových dveří a schránek, rekonstrukce sklepa a lodžijí, vymalové chodby, nová střecha a ventilace. Klidný a bezproblémový vchod.

V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost: škola, školka, zastávka MHD (do centra města 1,5 km, tj.dvě zastávky trolejbusem), zdravotní středisko, lékárna, několik obchodů, večerka a supermarket. V okolí domu je dostatek parkovacích míst.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu120283
Dispozice3+1
VlastnictvíDružstevní
Plocha70
Podlaží4
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.