Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 47 m² bez realitkyŽitavského, Praha - Zbraslav

Rezervováno
Žitavského, Praha - ZbraslavČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Nabízíme k pronájmu 1+1 s velkou komorou, Praha-Zbraslav.

Velmi příjemné 1+1 (47 m2) po kompletní rekonstrukci (před 15 lety, po část této doby však neobývaný) v ulici Žitavského na Zbraslavi. Klidná lokalita 5 minut od autobusové zastávky Na Plácku, blízko řeky a zbraslavských lesů. Na jih situovaný byt se nachází v přízemí, má vlastní vchod, prostor před ním lze v létě využít k posezení venku, grilování apod.

Byt je zařízený (kuchyňská linka, lednice, sporák, skříně, stůl a židle) v případě vlastního nábytku se lze dohodnout. Možnost TV a internetu od společnosti O2. Vlastní plynové topení s programovatelným termostatem, v létě je v bytě příjemný chládek.

Před okny zeleň (skalka), za ní příjezd pro auta (v sousedních dvou domech bydlí dohromady cca 10 rodin) - parkovací místo cca 15 metru od vchodu do bytu. Koupelna je vybavena sprchovým koutem a pračkou. Součástí bytu dlouhá široká chodba a komora, využívané jako úložné prostory. V blízkosti menší obchod s potravinami a restaurace.

Dobré spojení autobusem cca 20 min na Smíchovské nádraží, autem cca 5 minut od Pražského okruhu. Možnost vycházek nebo vyjížděk na kole do idylického jižního okolí Prahy. Perfektní pro 1 osobu/pár. Výše poplatků odhadnuta z průměrné spotřeby energií, které se převádí na nájemce, a společného nájmu v domě (500 Kč měsíčně).

K dispozici od 1. 4. 2019, prohlídky možné po domluvě denně od 18 hod. V případě podpisu smlouvy se skládá vratná kauce ve výši dvou měsíčních nájmů.

Nice flat 1+1 with a large chamber for rent, after a complete reconstruction, Prague Zbraslav.

Very nice flat 1+1 (47 m2) after a complete reconstruction (15 years ago, but for part of this time inhabited) in Žitavského street at Zbraslav. Quiet location 5 minutes from a bus stop Na Plácku, near a river and forests of Zbraslav. Apartment is situated to south and is located on the ground floor, it has its own entrance and the space in front of it can be used for sitting outside or a barbecue.

The apartment is furnished (kitchen, refrigerator, stove, wardrobe, table and chairs), if you have your own furniture, we can find out some solution. Possibility of television and Internet from O2 operator. Own gas heating with programmable thermostat, during summer the apartment is in comfortable shade.

There is a lot of green in front of windows with an arrival path for cars (in the two neighboring houses there live all together about 10 families) - parking practically 15 meters from a doors of the flat. The bathroom is equipped with a shower and a washing machine. The apartment has a long and wide hall and a chamber, both used as a storage space. Near is a small grocery store and a restaurant.

Good connection to Prague center: by bus it takes about 20 minutes to Smichov, by car 5 minutes to the Prague ring. Possibility of beautiful walks or bike rides to southern outskirts of Prague. Perfect for a single/a couple. The fees are estimated from average consumption, which is registered on the tenant, and common house-fee (550 Kč monthly).

Available from 15th June 2016 (earlier if needed and agreed), inspection can be arranged daily from 6 p.m. By the signing of contract we ask for refundable deposit of two monthly rents.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu120858
Dispozice1+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha47
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.