Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 80 m² bez realitkyPlk. Rajmunda Prchaly, Ostrava - Poruba-sever, Moravskoslezský kraj

Plk. Rajmunda Prchaly, Ostrava - Poruba-sever, Moravskoslezský kraj
Cena1 530 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 489 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji družstevní byt 3+1 v 2/5NP na ulici R.Prchaly v Ostravě Pustkovci. Nabízený byt je v panelovém domě s výtahem (nižší zástavba) v atraktivní lokalitě. Dům má již zateplení, plastová okna se žaluziemi a rekonstrukce výtahu proběhla v roce 2011. Nyní je byt veden u SBD Poruba, je zde možnost převést do OS. Všechny pokoje jsou vzdušné, větších rozměrů, neprůchozí. Jednotlivé dveře v bytě jsou bílé dřevo, částečně prosklené nebo hnědé shrnovací s dřevěným obložením na míru. Nová kuchyň vybavena vestavěnými spotřebiči z IKEA, plynový sporák.

Zděná koupelna a záchod s keramickým obkladem. WC zvlášť. Kolaudace v roce 2007. Vstupní chodba s nábytkem na míru ve světlé hnědé barvě s vestavěnými skříněmi se zrcadly, tím je opticky zvětšen prostor. Vstupní část chodby má na zemi dlažbu. Celková výměra bytu je 80 m2. V obývacím pokoji je nová plovoucí podlaha, v ostatních místnostech je nové lino nebo koberec. V ložnici je instalována vestavěná skříň na míru. Ostatní – nadstřešený balkón, komora naproti bytu a velký zděný sklepní prostor, úklid chodeb v nájmu. Poplatky spojené s užíváním bytu jsou ve výši cca. 6000 Kč/ 4 osoby. Dětský pokoj je možno přepažit a vytvořit tak 4+1. K dispozici od 1. 5. 2011. V blízkosti je veškerá občanská vybavenost – nák. stř. Duha, pošta, školka,škola,Globus,MHD 50 m., park 200m.Při rychlém jednání možná sleva.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu120883
Dispozice3+1
VlastnictvíDružstevní
Plocha80
Podlaží2
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.