Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 63 m² bez realitkyNám.míru, Rychnov u Jablonce nad Nisou - Rychnov u Jablonce nad Nisou, Liberecký kraj

Nám.míru, Rychnov u Jablonce nad Nisou - Rychnov u Jablonce nad Nisou, Liberecký krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné5 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízím kompletně zrekonstruovaný byt 2+1, 63m2 s balkónem v přízemí nově zrekonstruovaného panelového, zatepleného domu v Rychnově u Jablonce nad/Nisou, ul.Náměstí Míru.Plastová okna, nová koupelna s rohovou vanou, nová dlažba v kuchyni,na chodbě a v koupelně a na WC,plovoucí podlaha v obývacím pokoji,štuky, stoupačky v plastu po výměně.Vlastní měřáky topení. V bytě je kuchyňská linka s dřezem,elektrická trouba s plynovou varnou deskou,digestoř,spižní skříň.Dále jídelní stůl a židle.V předsíni botník.V ložnici je velká šatní skříň.Možnost dovybavení bytu po domluvě.V místě je veškerá občanská vybavenost i dopravní obslužnost.V těsné blízkosti MHD,vlak, obchody.Dále škola,školka,pošta.Parkování u domu.Nedaleko lyž.vlek,tenisové kurty.K bytu náleží sklepní kóje.Domácí mazlíčci po domluvě.Soukromý inzerát bez poplatku RK.K dispozici od 1.března.Cena nájmu: 5.500 Kč + cca 3.000 Kč záloha na spotřeby(voda,plyn,elektřina) + jeden nájem dopředu(5.500Kč) + vratná kauce 5.000 Kč.

Tel:774990160

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu121086
Dispozice2+1
Podlaží1
Plocha63
VybavenoČástečně
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.