Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 75 m² bez realitkyJanáčkovo Nábř., Praha - Smíchov

Janáčkovo Nábř., Praha - SmíchovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné14 600 Kč

+ Poplatky za služby9 840 Kč


Částečně zařízený a na jih orientovaný byt v secesním domě s výtahem a 24 hodinovou recepční službou. Byt je dvoupokojový s balkonem, kuchyní a prostornou vstupní halou. Dovybavení nábytkem po dohodě.

V domě je k dispozici vnitřní bazén, sauna, místnost pro úschovu kol, golfových holí, lyží... Dále je zde možnost využít společenskou místnost na pořádání různých akcí (kuchyňka, socialni zařízení a místnost s barem). Dům je umístěn na velmi hezkém místě v blízkosti Vltavy a Jiráskova mostu.

Tramvajová a autobusová zastávka Arbesovo náměstí (6,9,12,20;176) je vzdálena cca 3 minuty chůze a zastávka Anděl cca 10 minut chůze.

Partly furnished and oriented to the south apartment in an Art Nouveau building with lift and 24 hour reception. Is a two-room apartment with balcony, kitchen and a spacious lobby. Retrofitting furniture in agreement.

In the house is available the indoor pool, sauna, room for bikes, golf clubs, ski ... Then there is possibility to use the lounge for organization of events (kitchen, bathroom and lounge with bar). The house is situated on a very nice place near the river Moldau and Jiraskuv Bridge.

Tram and bus stop Arbesovo namesti (6,9,12,20, 176) is located 3 minutes walk to Angel station and about 10 minutes.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu121191
Dispozice2+1
Podlaží3
Užitná plocha75
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.