Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře • 60 m² bez realitkyVeleslavínska , Praha - Veleslavín

Veleslavínska , Praha - VeleslavínČástečně vybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Nabízíme kancelářské prostory na Praze 6, v atraktivní lokalitě cca 30m od Evropské. V budově sídílí dvě soplečnosti z nichž jedna je majitelem nemovitosti. Hledáme nového zajímavého nájemníka do kanceláří v druhém podlaží. Hledáme firmy z oboru IT, grafika, www, daňové poradenství, účetní firma, právní kancelář, nebo firmy zabývající se ekologií. Nabízíme reciproční slevu.

Současná cena je stanovena na 250 za m2. V budově panuje velice přátelská atmosféra. Nabízíme recepci, ostrahu, parkování, internet, datové linky, IP telefonii, úklid, konferenční prostory.

V případě zájmu nás kontaktujte

Renting office space 60m2, P6-ul Veleslavínská There are two office rooms (60.9 m2) in the renovated administrative building, data networks, telephones (the possibility of IP telephony). There is a kitchen and toilet. Office can be locked from the main corridor as a separate cell. It is also available on the first floor room the size of 33.3 m2, which can be used as a showroom. In the area to 1 parking space available free of charge, the possibility of renting outside conference room, public transport (tram - Nádraží Veleslavin) 200m from the administrative building. For more information please contact realtor.

Discount for particular businesses- IT, accounting, law, graphics- reciprocal discount!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu121231
DispoziceOstatní
Podlaží2
Plocha60
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.