Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 54 m² bez realitkyNedvědovo Nám., Praha - Podolí

Nedvědovo Nám., Praha - Podolí
Cena3 890 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 497 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím ke koupi byt 2+kk. Ocenění "Developerská stavba roku" 2005. Krásný byt v klidném prostředí blízko Žlutých lázní a Plovárny v Podolí. Místo pro relaxaci, sport a aktivní odpočinek. Stanice tramvaje je vzdálena 5minut pěšky "Podolská vodárna" směr Metro B "Karlovo náměstí" a dále do centra. V domě je 24 hodinová ostraha - Váš majetek a rodina bude v bezpečí. Stavební provedení je precizní a na úrovni. Vybavení obsahuje kuchňskou linku s lednicí, myčkou, a varnou deskou. Úložné prostory poskytují vestavěné skříně. Součástí bytu je balkón, garážového stání.

We offer an apartment 2 + kk. Awards "The developer building the" 2005th Beautiful apartment in a quiet area near the Yellow spas and swimming pools in Podolí. A place for relaxation, sport and active recreation. A tram stop is 5 minutes walk away. The house is 24 hour security - your assets and family will be safe. Building design is a precision and sophistication. Facilities include cuisine with fridge, dishwasher and cooker. Storage spaces provide a built-in wardrobes. The apartment has a balcony, garage.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu121484
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha54
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.