Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+1 • 440 m² bez realitkyRádelská, Jablonec nad Nisou - Vrkoslavice, Liberecký kraj

Rádelská, Jablonec nad Nisou - Vrkoslavice, Liberecký kraj
Cena4 378 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 567 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji velký a prostorný RD ve výborném stavu ve velice atraktivní části Jablonce nad Nisou – Vrkoslavicích. Dům se nachází ve velice klidné lokalitě kousek od lesa, mimo rušné hlavní tahy a přitom kousek od centra. Dům disponuje třemi nadzemními podlažími. V přízemí se nachází dílna, dvojgaráž a sklepní prostory, v prvním podlaží kuchyně s jídelnou, velký obývací pokoj s balkonem, koupelna, WC. Ve 2. patře se nachází ložnice, pracovna, 2 dětské pokoje s vlastními balkony, koupelna, WC. Prostorná půda, kterou je možno přestavět na útulné podkroví. Celý dům je nabízen komplentě zařízený. Dům je možno využívat jak k trvalému bydlení, k rekreaci, tak možno po malé přestavbě pronajímat jako bytový dům (2 samostatné byty). K domu náleží udržovaná zahrada 637 m2.

Webová prezentace domu: http://www.radelska-6.eu

Family house for sale - a beautiful house in pieceful location Jablonec nad Nisou - Vrkoslavice, 6+1, garage for 2 cars, a 637 m2 garden, storage area, workroom, 2 inhabitable floors + cellar + attic. 5 minutes to downtown by car.

See www presentation at http://radelska-6.eu/en

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu121547
Dispozice6+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha440
Podlaží4
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.