Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 44 m² bez realitkyKpt. Stránského, Praha - Černý Most

Kpt. Stránského, Praha - Černý Most
Cena1 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 361 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Vyměním zařízený, hezký družstevní byt 2+KK na P-Č.Most, 100m od MHD (nové rozvody a plast.okna) za 2+kk nebo 2+1 (i před rekonstrukcí, nezařízený)v lokalitě Modřany, Krč, Opatov, Chodov, Háje, Smíchov K bytu patří i sklep. V domě je kadeřnictvní a nehtové studio, poblíž supermarket Albert, večerka, veterina, tabák, autoservis a cyklostezka. Možno parkovat na hlídaném parkovišti/není v ceně bytu. Metro 10min., stejně jako obchodní centrum Č.Most (Globus, IKEA, Cinema Palace, Hornbach, Makro, Agip). Golfové hřiště coby kamenem dohodil. Za dvě minuty jste na dálnici na Hradec a Ml.Boleslav.

Change a nice, furnished flat 2+KK(new windows)with a cellar, location Prague 14 Cerny Most for 2+KK/2+1 in Prague 4 or 5. The flat is close to bicycle/on-line skate path, golf course, shopping centre (Globus, IKEA, Cinema Palace, Holmes Place, Agip, Makro). Bus 100m, metro/underground 10min. Good access to highway to Hradec Kralove and Mlada Boleslav.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu121716
Dispozice2+kk
VlastnictvíDružstevní
Užitná plocha44
Podlaží9
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.