Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 65 m² bez realitkyPonětovická, Brno - Slatina, Jihomoravský kraj

Ponětovická, Brno - Slatina, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 500 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Pronajmu novostavbu zajímavě řešeného půdního bytu 2+kk. UP bytu 65 m2, 2.p. bytového domu v Brně-Slatině. Dispozice: zádveří, dřevěné schodiště, pod ním komora. Po schodišti se vyjde do chodby (s pracovním stolem) ze které je vstup do koupelny se sprchovým koutem a WC, ložnice (s šatní skříní) i obývacího pokoje s kuchyňským koutem (vč. ledničky s mrazničkou, jídelního stolu a 3 židlí, pohovky, obývací stěny, konferenčního stolku). Oba pokoje jsou neprůchozí a orientovány na JV. Byt má svůj vlastní plynový kotel, podlahy jsou plovoucí, PVC i dlažba, přípojka kabel. TV + internet i STA. V domě je k dispozici společná kočárkárna-kolárna. V blízkosti trolejbusová zastávka „Řípská“ (trol. 31, bus 76, do centra 10 minut), výborná dostupnost na dálnici D1 i letiště. Veškerá občanská vybavenost, v blízkosti Kaufland, Lídl, Penny, Albert, MŠ, ZŠ...

Měsíční nájem činí 10.500,- Kč + záloha na energie 2.000,- Kč (vratná kauce). Volné od 1.1.2016. V případě zájmu si lze k bytu pronajmout vyhrazené kryté parkovací stání přímo před domem.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu121723
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha65
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.