Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 75 m² bez realitkyPlzeňská, Praha - Smíchov

Plzeňská, Praha - SmíchovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu 3+1 cca 75m2, P5 Plzeňská, nedaleko od metra Anděl, částečně zařízený. Byt je po rekonstrukci s vysokými stropy, ve 2. patře cihlového domu. Vhodný pro rodinu nebo 2-4 osoby, dvě místnosti neprůchozí. Koupelna se sprchovým koutem, wc a s pračkou. Plastová okna. Kuchyň s linkou, sporák, mikrovlnná trouba a lednice. V místě tramvaj, jednu nebo dvě stanice od metra Anděl, nebo 10 minut chůze. Občanská vybavenost, klidnější část Plzeňské ulice, s výhledem na Starý malostranský hřbitov, školka, škola v blízkosti, nedaleko Petřín. Lze zajistit jedno parkovací stání. Volný od 04-05/2011. NEMÁM ZÁJEM O KONTAKT ZE STRANY REALITNÍCH KANCELÁŘÍ.

Offer for long term rent 3 rooms + kitchen about 75 square meter, P5 Plzeňská street, near the metro station Andel, partially furnished. Tha apartment is renovated with high ceilings, 2nd floor of the hous. Suitable for family or 2-4 people. Bathroom with shower, toilet and washing machine. Plastic windows. Kitchen, microwave oven and refrigerator. One or two tram station to Andel, aprrox 10 minutes. On the quiter part of street, kindergarten, school nearby, close to Petrin. Can provide on parking space. Avaliable from 04-05/2011.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu121954
Dispozice3+1
Podlaží2
Plocha75
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.