Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 92 m² bez realitkyLovčenská, Praha - Košíře

Lovčenská, Praha - KošířeVýtah • Garáž • Lodžie 9 m²
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce21 000 Kč


Majitel domu nabízí k dlouhodobému podnájmu částečně zařízený byt 3+kk, 105m2 ve 3. podlaží čtyřpodlažní novostavby ve velmi klidné části Košíř, se zahradou ve vnitrobloku. Okna jsou orientována na východ a západ, všechna jsou vybavena předokenními roletami. Z jedné ze dvou ložnic se vchází na krytou terasu 12m2. Kuchyně má samostatný špajz, je vybavena spotřebiči Zanussi-lednice,sporák,myčka, v koupelně je pračka. Dům má výtah, v suterénu možnost za poplatek garážové stání. Dům se nachází ve velmi klidné lokalitě, obklopen zelení, přitom nedaleko centra Nový Smíchov. V dosahu je squash, tenis, golf, areál Cibulka, Ladronka. Předností je i rychlé spojení na letiště a Rozvadovskou spojku. Nejsou povolena domácí zvířata. Přednost mají nekuřáci.

Direct owner offers long-term appartment rent in a calm partof Prague Košíře near the center Anděl. Modern furnished appartment 3+kk is located in a new building with terrace 12m2, with an elevator. All the windows have safety outside window-blind. Communication is possible also in french or german.There is a squash, tennis, golf, resort Landronka, schools, kindergartens, English and French. The advantage is a fast connection to the airport and the highway to Plzen. Legal service guarantee, no commission. With a view to ensuring the privacy of other tenants are not allowed animals in homes.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu122010
Dispozice3+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB
ProvedeníStandardní
Plocha92
VybavenoNevybaveno
Podlaží3
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Výtah
Lodžie 9 m²
Garáž

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.