Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 240 m² bez realitkyu Dobříše, Kotenčice - Kotenčice, Středočeský kraj

u Dobříše, Kotenčice - Kotenčice, Středočeský kraj
Cena9 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 41 985 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Barokní dům/statek v klidné obci se třemi rybníky 45 km/25 min. od Prahy

Prodám barokní dům/statek (podle místních "zámek") v klidné obci se třemi rybníky 45 km od Prahy, 10 km od Dobříše a Příbrami. Ze Smíchova 25 minut autem po Strakonické. Hlavní budova z roku cca 1750, sloužila jako velkostatek rodu Coloredo Masfeldů, před válkou prodána, po válce zabavena komunisty, zrestituována. Naročná a citlivá rekonstrukce, veškeré stavební prvky a vnitřní zařízení vyrobeno na zakázku. Zastavěná plocha cca 140 m2, užitná 230 m2 ve dvou patrech, plus půda (zatím nevyužitá). V současnosti 7 místností, velká kuchyň, dvě koupelny, možnost dalších mistností na půdě, projekt připraven. Součást uzavřeného areálu bývalého statku, vnitřní zahrada, velká garaž/stodola, popřípadě další prostory k podnikání atd. Samostatný přistup/vjezd, oddělená část pozemku, velikost dle dohody, od cca 900 m2 pozemku a domu az po 5000 m2 a několik dalších budov.

Smíšené zdivo, klenby, v 2 NP trámové stropy, fantastický krov a půda. Dlažby a dřevěné podlahy s podlahovým topením (jen sekundární, hlavní topení litinové radiátory), zahrada, stodoly a další objekty na garáž/dílnu, popřípadě podnikání.

Statek je v malé obci se třemi rybníky, blízko Brdských kopců, obč. vybavenost v místě, plus Příbram a Dobříš jen 10 km daleko s pravidelným spojením, Praha 25 minut

K nastěhování: 1/1/2009

Baroque house/farm/chateau in a quiet village with three lakes 45 km/25 mins out of Prague

Baroque house/farm/chateau in a quiet village with three lakes 45 km/25 mins out of Prague, 10 km to Pribram and Dobris. Main building dated approx 1750, formerly part of Coloredo-Mansfeld farmstead. Refurbished/rebuilt to high standards, no expense spared, all interior structures/furnishings custom-made. Floor area approx. 230 m2, two floors, 7 bedrooms, large kitchen, two bathrooms, third floor/attic still empty. Part of an enclosed compound, large yard/garden, spacious garage/barn and/or other space (also for commercial use) available, separate access. Area of garden/land/other buildings to go with the main building to be determined. from aprox. 900 sq.m and the house up to 5,000 sq.m and other buildings

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu12211
DispoziceOstatní
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha240
Podlaží2
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.