Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyVomáčkova, Brno - Dolní Heršpice, Jihomoravský kraj

Vomáčkova, Brno - Dolní Heršpice, Jihomoravský krajMHD 4 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné12 500 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce16 000 Kč


Nabízíme k pronájmu byt 2+kk o CP 50 m² v bytovém domě (Obytný park CUBBE) z roku 2009 v Dolních Heršpicích. Jedná se o novostavbu, která je dělaná na bázi dřevostavby, nízkoenergetické řešení regulace tepla.

Byt má samostatnou ložnici, obývací pokoj s oddělenou kuchyní, velkou předsíň, koupelnu s vanou, balkon, velká dvojokna. Vytápění a ohřev vody na základě samostatné regulace, kotel přímo v bytě, samostatný termostat.

Vybavení bytu: KL se spotřebiči (trouba + digestoř, varní deska, myčka, pračka, lednička), vestavěná skříň v ložnici a na chodbě, veškeré osvětlení, žaluzie. Byt je vhodný pro 2 pracující, nevhodný pro víc lidí. Parkovácí místo je hned u domu, které jde vidět z balkónu.

Velmi dobrá lokalita pro dostupnost do obchodního centra AVION, IKEA, TESCO. Nedaleko bytového domu navazuje stezka pro cyklisty a bruslaře, zastávky MHD jsou u Tesco (Avion Shopping Bus) i na straně ul. Vomáčkovy (č.49, 67). Lokalita je také snadno dostupná do centra a díky blízkosti dálničního uzlu D1 a D2 umožňuje také snadné opuštění města.

Byt je k dispozici od 1. 7. 2022. Prohlídky možné po dohodě.

Cena je 16.000,- Kč vč inkasa a internetu (100/30 Mbps)

We offer to rent a flat 2+kk in Dolni Herspice, total area 50 m2. It is a constructed (2009), wood-based building with low energy requirements. Flat has its own bedroom, living room with separated kitchen, big front hall, bathroom with bath, balcony, big double windows. Air and water heating have independent regulation, electric boiler and standalone thermoregulator are located in the flat. Flat utilities include internet, kitchen unit with electrical appliances (electric oven + kitchen fume hood, hob, dishwasher, washing-machine, refrigerator), built-in cabinets, sunblind. Flat is ideal for a working couple., not suitable for more than 2 people. Parking space in front of the house is visible from the balcony. Great location for access to AVION, IKEA, TESCO. You can find well-known bicycle path for cyclist and skaters near the house. Bus stops are near TESCO (Avion Shopping Bus), IKEA and on Havrankova street (no.49,67). Location is easily accessible from the city center, also nearby highways D1 and D2 can get you quickly out of the city.

Flat is available from 1. 7. 2022. Inspections are possible upon agreement.

Monthly rent: 12 500 CZK + 3 500 CZK utilities including internet (100/30 Mbps)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu122288
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyOstatní
Užitná plocha50
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 4 minuty pěšky
Balkón

V okolí nemovitosti najdete

MHDDolní Heršpice
🚶 348 m (4 min)
PoštaBrno 19
🚘 1 842 m (4 min)
ObchodKarlova pekárna
🚶 464 m (6 min)
BankaEqua bank
🚶 468 m (6 min)
RestauraceRestaurace IKEA
🚶 449 m (5 min)
LékárnaBENU
🚶 486 m (6 min)
ŠkolaScio škola
🚘 1 722 m (3 min)
Mateřská školaMŠ Přízřenice
🚶 811 m (10 min)
SportovištěBruslárna - půjčovna
🚶 549 m (7 min)
Hřiště
🚶 179 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.