Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 140 m² bez realitkyMrákotín, Mrákotín - Mrákotín u Telče, Kraj Vysočina

Mrákotín, Mrákotín - Mrákotín u Telče, Kraj Vysočina
Cena1 390 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 895 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej rodinného domu 5+1 v původní zástavbě malebné obce Mrákotín (okres Jihlava). Pod částí domu je sklep, který slouží jako uhelna a sklad. Vytápění je řešeno kombinací lokálního plynového systému WAW + kamny na tuhá paliva.

Dům má původní rozvody i odpady z roku cca 1940. K dispozici jsou dvě půdy v šikminách sedlové střechy viz foto. Trámy v dobrém stavu. V přízemí 2+1 se sociálním zařízení a komorou, v patře 3+kk s komorou a balkónem. V patře proběhla revitalizace dvou pokojů s kuchyňským koutem. Obytná část domu je umístěna na jižní stranu (okna do zahrady) viz foto.

Za domem se nachází slunná zahrada (jižní orientace), která nabízí naprosté soukromí. Zmiňovanou zahradu zdobí okrasné keře, keře s ovocem, květiny a mnoho ovocných stromů. K dispozici je také studna s funkční pumpou – ideální na letní podvečerní zalévání zahrádky. Na pozemku stojí samostatně zděná patrová garáž (v přízemí dílna a v patře garáž – vjezd z druhé ulice). Vedle garáže se nachází zahradní dřevěný domek.

Nemovitost je vhodná k trvalému bydlení (po rekonstrukci sociálního zařízení), ale také díky svému umístění v rekreační oblasti Českomoravské Vysočiny a blízkosti okolní přírody, také k rekreačním účelům. V létě lze využít širokou nabídku cykloturistických tras a přírodního koupání. Milovníci zimních sportů ocení upravované běžecké stopy a sjezdovku nacházející se na kraji obce. V Mrákotíně je kanalizace, plynofikace, vodovod a dále veškerá občanská vybavenost a dopravní obslužnost (ZŠ, MŠ, 2x obchod, hospoda, pošta, fotbalové hřiště, tenisový kurt, autobus).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu122370
Dispozice5+1
VlastnictvíDružstevní
Plocha140
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.