Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 45 m² bez realitkyU Školičky, Praha - Libeň

U Školičky, Praha - Libeň
Cena2 299 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 750 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Hezký a útulný byt 2+1 o rozloze 45m2 (+2m2 pavlač + 3m2 sklep), 200m od metra Českomoravská, od Sokolovské ulice jej dělí blok domů. Nachází se ve zrekonstruovaném (výtah, zateplení, fasády, chodby včetně oken, sklepy) cihlovém pavlačovém domě, na dané pavlači je to poslední byt, je tedy možné jej dobře využívat jako balkon k posezení. Výhled je na zeleň parku Podviní. Jedná se o družstevní byt, anuita je zcela splacená.

Byt je ve 4. patře z 5, opatřen bezpečnostními dveřmi Sherlock. Koupelna s rohovou vanou, samostatné WC, plastová okna, plovoucí podlahy, samostatný plynový kombinovaný kotel, plynoměr, elektroměr a vodoměry. Součástí vybavení je vestavěná vyvýšená manželská postel (vejdou se pod ni i kola), psací stůl na míru, vestavěná skříň v předsíni. Byt je zařízen kuchyňskou linkou s plynovým sporákem a horkovzdušnou troubou, lednicí, přívod na myčku připraven. V domě je připojení na kabelovou televizi a internet. Byt je po celkové rekonstrukci včetně elektroinstalace a topení, náleží k němu nově (11/2010) opravený sklep 3m2. Možnost parkování je před domem.

Přímo vedle domu je park Podviní okolo Rokytky, 2 dětská hřiště, samostatné psí hřiště, cyklostezka. Dále zde je veškerá občanská vybavenost: pošta, lékárna, obchodní galerie Fenix a Harfa, mateřské centrum, školka, škola, gymnázium, restaurace, poliklinika…, z neobvyklejších atrakcí lanové centrum a bobová dráha s restaurací. Náš důvod prodeje: z rodinných důvodů jsme se odstěhovali z Prahy.

Volný od 1.3.2011

Homely appartment for sale, one bedroom, with kitchen unit, 45sqm, 3min walk from metro Ceskomoravska in Prague 9. 10min from Mustek line B. Nice view of forest. A park with 2 playgrounds and cyclepath are right next to the house. Good infrastucture – a post office, pharmacy, Fenix and Harfa shopping malls, nursery, schools, restaurants, health clinic are all within walking distance. The flat is situated in a fully reconstructed apartment house (lift, facade, cellars), made of bricks. It comprises a balcony and is on the 4th floor/5. Floating floors and plastic-frame windows. Furnished with a fitted wardrobe in the hall; fitted desk and doublebed with a storage space (1.15m high - enough for bikes). Cable TV and Internet connection available in the house. Independent gas heating, separate gasmeter, electrometer and watermeters from other flats. Parking in front of the house. For sale from 1st March 2011. Do not hesitate to contact us, we speak English.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu122379
Dispozice2+1
VlastnictvíDružstevní
Užitná plocha45
Podlaží4
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.