Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 70 m² bez realitkyNejedlého, Brno - Lesná, Jihomoravský kraj

Nejedlého, Brno - Lesná, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


Pronajmu byt 3+1 v Brně-Lesná,5/12p.Jedná se o velmi pěkný,slunný,zrekonstruovaný byt.Kompletně zařízen.Celý dům je revitalizován,nové výtahy,vstup.Krytá lodžie,sklep,kočárkárna.Velmi dobrá dostupnost do centra,veškerá občanská vybavenost.Wc a koupelna zvlášť,bez pračky.Dva neprůchozí pokoje.Parkování možné před domem.Cena vč.poplatků 13.000,-Kč.Internet vč. kabelové televize je v domě k dispozici za 300,-Kč/měsíčně není povinné.Nekuřáci, bez zvířete,ne studenti.Požadujeme vratnou kauci ve výši 8000,-Kč.Volné od 1.4.2012, dle dohody i dříve.

Rent an apartment 3 +1 in Brno-Lesna, 5/12p.This is a very nice,sunny,renovated apartment, fully furnished.All house is revitalized,new elevators,entry. Covered balcony,cellar,bicycle room.Very good access to the center,all amenities.Toilet and bathroom separate,no washing machine.Two separate rooms.Parking available in front.Price inc. fees 13.000,-CZK.Internet and cable TV in the house is available for 600, -Kč/month.It is not mandatory.Nonsmokers,no animal,not students.We require a refundable deposit of 8000,-CZK.Available from April 1,2012,as agreed earlier.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu122436
Dispozice3+1
Podlaží9
Plocha70
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.