Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře • 236 m² bez realitkyOrlická, Praha - Vinohrady

Orlická, Praha - Vinohrady
Měsíční nájemné45 000 Kč


Přímý majitel pronajme nebytové prostory v 1. patře činžovního domu v prestižní oblasti Vinohrad, v blízkosti stanic metra Jiřího z Poděbrad a Flora, v klidné ulici blízko Vinohradské třídy. K dispozici celkem 236m2, vstupní hala, 7 prostorných kanceláří s vlastním vchodem, serverovna, kuchyňka, oddělené toalety (muži/ženy), 2x sklad. Kompletní počítačové a telefonní rozvody, zabezpečovací zařízení pro celý prostor, bezpečnostní vstupní dveře. Nezařízený. Celý dům je ve výborném a udržovaném stavu. Volné od 1. května 2011.

Direct owner will lease offices in the first floor of an apartment house in the prestigious city quarter Vinohrady near the metro station Jiriho z Podebrad and Flora (Palace Flora), in a quiet street near Vinohrady main street. A total space - 236 square meters, entrance hall, 7 spacious office with separate entrance, server room, kitchen, separate toilets (men / women), 2x storage room. Complete computer and phone network, security system for whole space, security entrance door. Without the equipment. The house is in excellent condition and maintained. Free from 1st of May 2011.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu122610
DispoziceOstatní
Podlaží1
Plocha236
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.