Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 23 m² bez realitkyKyselova, Praha - Kobylisy

Kyselova, Praha - KobylisyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné5 500 Kč


Od 1. září 2015 pronajmu garsoniéru 50 metrů od metra Ládví. Hlavní výhodou je blízká dostupnost metra centru. Do centra metro jede 10 minut. Od domu jste u metra, autobusu a tramvaje do 5 minut. Okna směřují na východ. Do 100 metrů od domu je kompletní občanská vybavenost (potraviny Albert, ovoce a zelenina, cukrárna, restaurace, bary, domácí potřeby,papírnictví, prodejna výpočetní techniky, pošta, Komerční banka, kadeřnictví, nábytek, kino Ládví, fitness).

Byt pronajmu pouze dlouhodobě (na 2 roky a déle) slušnému a platícímu nájemníkovi s prací nebo studentovi, za kterého se zaručí rodiče.

Byt má toto vybavení - šatní skříně v předsíni, obývací stěnu v obývacím pokoji, postel, v kuchyni kuch.linku, plotýnkový vařič a lednici s mrazákem, v koupelně vana a WC.

Nájemné 5500 Kč + 3200 Kč zálohy na služby (vytápění, voda, ohřev vody, elektřina, odvoz odpadu, úklid chodeb) pro jednotlivce anebo 4000 Kč pro dvě osoby.

Vratná kauce 1 až 3 nájmy podle dohody v nájemní smlouvě. Minimální vratná kauce je ve výši 8.500 Kč. Byt je vhodný pro jednotlivce, maximálně 2 osoby.

V případě zájmu volejte 722 18 20 90.

Since September 2015 I let for rent a small flat - 23 m2 for individual. Price seven thousand five hundred crowns plus two thousand fees for two person or all eight thousand seven hundred for individual.Deposit one rental.

Call 775 411 349

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu122747
DispoziceGarsoniéra
Podlaží13
Typ budovyPanel
Užitná plocha23
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.