Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 30 m² bez realitkyStřížkovská, Praha - Střížkov

Střížkovská, Praha - StřížkovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné5 190 Kč

+ Poplatky za služby3 800 Kč


VOLNÉ OD 1. 12. 2012 K DLOUHODOBÉMU PRONAJMUTÍ!

Standardní funkční byt v příjemném prostředí upraveného zatepleného panelového domu na zelení zalitém pražském Střížkově se skvělou dopravní dostupností (pouze 500 metrů od stanice metra C, Střížkov). Díky blízkosti pražské dopravní tepny, ulice Liberecká, se může tato lokalita pochlubit také velmi dobrou dostupností pro automobilovou dopravu, především směrem do centra či na sever od města.

V okolí se nabízí několik mateřských, základních i středních škol. Lokalita nabízí plno možností relaxačního, kulturního a gastronomického vyžití (velký park na Proseku, multikino, bazén, sauna, pizzerie, restaurace...), zdravotnické zázemí (poliklinika, lékárna, veterinární klinika) a také nedaleký supermarket. Zajímavá je také blízká koňská ranč.

Byt je vybaven ledničkou, mikrovlnnou troubou, televizorem, základním stolovacím nábytkem, šatní skříní, matrací. Po dohodě je možné dodat elektrický vařič.

Balkon je přístupný z chodby pro všechny nájemníky na patře.

Pronajímatel je ochoten přistoupit na širokou škálu i hlubších úprav v tomto bytě dle přání nájemce. Preferujeme nekuřáky, zvířátka dohodou. Na zaparkování je vždy dost prostoru přímo v ulici Střížkovská.

Částka za poplatky zahrnuje poplatky bytovému družstvu (vodné, stočné, úklid, výtah, ohřev TUV, osvětlení společných prostor, komunální odpad, vytápění, nájemné) a poplatek za elektrickou energii.

Možnost prohlídky po dohodě na tel. 776123133

VOLNÉ OD 1. 12. 2012 K DLOUHODOBÉMU PRONAJMUTÍ!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu123558
DispoziceGarsoniéra
Podlaží11
Plocha30
VybavenoČástečně
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.