Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 71 m² bez realitkyPálavské náměstí, Brno - Židenice, Jihomoravský kraj

Pálavské náměstí, Brno - Židenice, Jihomoravský kraj
Cena2 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 923 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízíme k prodeji atypický byt s otevřenou dispozicí v družstevním vlastnictví o velikosti 71 m2 + 12 m2 lodžie na Pálavském náměstí, Brno - Vinohrady. Byt je umístěn ve 2. z 5 podlaží multifunkčního cihlového domu s pěkným výhledem na park a město. Dům kolaudován 2005, výtah, bezbariérový přístup.

V bytě se nachází velký obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, předsíň, komora, 2 nadstandardní koupelny (jedna s dvoumístnou masážní vanou Riho Claudia). V celém bytě šetří prostor zasouvací dveře, podlahy kryje kvalitní dlažba a plovoucí podlaha, okna jsou plastová s žaluziemi. Ústřední topení.

Kuchyňská linka na míru obsahuje všechny moderní spotřebiče a je doplněna barovým pultem. V bytě je zaveden rychlý internet a kabelovka. Ke sledování TV a filmů slouží projektor (u stropu; obraz přes celou stěnu).

Kočárkárna na patře. V okolí plná občanská vybavenost, zajímavé možnosti trávení volného času. Nízké náklady na bydlení. Volný dle dohody (ihned po zaplacení)ponecháme vybavení dle domluvy. V případě zájmu volejte 775650602.

Nemáme zájem o spolupráci s RK.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu123674
Dispozice2+kk
VlastnictvíDružstevní
Plocha71
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.