Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 90 m² bez realitkyPraha - Vinohrady

Praha - Vinohrady
Měsíční nájemné28 000 Kč

+ Poplatky za služby800 Kč
+ Vratná kauce28 000 Kč


velmi hezký, moderní prostorný byt 3+kk po rekonstrukci, částečně zařízený, ve 2.p. dobře udržovaného činž. domu s výtahem, 8 min. od st. metra I.P.Pavlova, v klidné části ulice, s balkónkem a krásným výhledem na Prahu, dvě ložnice s okny do dvorního traktu, obývák s okny do ulice, ve vybavení je kuch. sestava včetně elektrospotř.(lednička, myčka, digestoř, plyn. var. deska), vestavné skříně, koupelna-sprchový kout, samost. WC, pračka, topení-plyn. kotel, podlahy-plovoucí lamino, dlažba. Smlouva na 1 rok s možností prodloužení. Kauce 1 měs. nájem. Zál. na služby zahrnuje: vodné, úklid a osvětlení spol. prost., odvoz odpadu, popl. za spalin. cesty. Energie si nájemník převádí na sebe. K nastěhování od 3.5.2018.

Byt se nachází v lokalitě s původní zástavbou v klasickém činžovním domě postaveném na začátku století v bonitní městské části Prahy 2, v klidné rezidenční ulici Lublaňská, která nabízí optimální podmínky pro bydlení v blízkosti centra hlav. města Václavského náměstí. Několik min. chůze od domu jsou dostupné tramvajové linky, autobusové linky a metro trasa C.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu124336
Dispozice3+kk
Dostupné od3. 5. 2018
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha90
VybavenoNevybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.