Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 97 m² bez realitkyNa Blanseku, Praha - Modřany

Na Blanseku, Praha - ModřanyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Pronajmeme atypický byt 3 + kk v podkroví rodinného domu v Praze - Modřanech, pět let po úplné rekonstrukci, částečně šikmé stěny, v malé míře viditelná konstrukce krovů; celková výměra 97 m2, plán k dispozici; okna na východ, jih a západ; podlahy dřevo, dlažba a korek; topení plynové etážové, samostatné měření plynu, elektřiny i vody (poplatky jsou odhadnuty podle nedávné spotřeby); koupelna s vanou, sprchovým koutem a pračkou, oddělené WC s bidetem; byt je zařízen starším nábytkem, kuchyňská linka prakticky nová se sporákem a myčkou; parkování před domem; po dohodě možnost uložení lyží a podobně, případně využití zahrady a pergoly; u domu je neagresivní německý ovčák

An atypical attic appartment 3 rooms + kitchenette to rent; located in a villa in the southern part of Prague – Modrany, entirely rebuilt 5 years ago; total area 97 square meters (1043 square feet), layout drawing available; windows to the east, south and west; wooden, ceramic and cork floor; central heating; gas, electricity and water consumptions separately measured; bathroom equipped with shower, tub and washmachine, WC with a bidet; used furniture available, kitchenette new with gas stove and dishwasher; parking in the front of the house; storage of skis etc. upon agreement, as well as enjoying the garden; a non-aggressive german shepherd guards the house..

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu124419
Dispozice3+kk
Podlaží2
Užitná plocha97
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.