Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 350 m² bez realitkyPístov, Chodová Planá - Pístov, Plzeňský kraj

Pístov, Chodová Planá - Pístov, Plzeňský kraj
Cena4 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 781 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji velký třípodlažní dům v historické obci Pístov. Obec je strategicky situována 8 km od známých lázní ,,Mariánské Lázně,, v naprosto klidném a neporušeném prostředí chráněné krajinné oblasti ,,Slavkovský les,,. Celkově je v této oblasti velmi ekologické a zdravé bydlení. Objekt byl postaven před cca – 200 lety a od té doby několikrát přestavěn a rekonstruován. Poslední velmi pečlivá a nápaditá rekonstrukce byla provedena v průběhu let 2007 – 2008. Objekt má mnohostranné využití, např jako rodinný dům, rekreační objekt, reprezentativní sídlo atd ..

Celková zastavěná plocha je 270 m2. Objekt má tři podlaží, z nichž plnou rekonstrukcí prošlo 320 m2. – přízemní podlaží celé a polovina prvního patra. Vnitřní prostory byly rekonstruovány s maximálním ohledem na historický – původní stav. Všechny materiály byly používány výhradně velmi kvalitní a masivní – dřevo, kov, kámen, kvalitní pálené dlažby atd.

Každý detail domu byl prováděn samostatně a výhradně ručně odborníky.

Vytápění objektu je zajišťováno výkonným teplovodním krbem, který taktéž vytváří domu vynikající atmosféru. Jako další alternativa je zde elektrokotel, / který je zde volně a není instalovaný / a možnost dalšího bezproblémového připojení – např. solární panely. V každé místnosti v celém objektu je rozveden satelitní televizní příjem a internetová přípojka. Objekt je nepřetržitě připojen na internet. Celý objekt je taktéž zabezpečen kvalitním elektronickým zabezpečením, pro ještě kvalitnější zabezpečení lze kdykoliv s velmi snadnou montáží nainstalovat libovolný počet

webových kamer. Zdivo je převážně kamenné, nebo smíšené – kámen-cihla – ve spodních partiích domu je zdivo silné téměř 1m. Krov je celodřevěný, trámy ručně falcované, v domě je

okolo 200 m2 volných půdních prostor. Střecha – eternitová původní, opravená. Elektro rozvody – 220 i 380 V. Veškerá instalace v domě je nová, provedená v mědi. V domě jsou dva velké krby, jeden – teplovodní, jako hlavní zdroj vytápění, druhý v jídelně – otevřený.

Přízemí obsahuje velkou obývací místnost - halu s klenutými stropy ca-70m2, prostornou koupelnu, ložnici, vstupní chodbu, velkou jídelnu s otevřeným krbem, kuchyni, spíž a původní rekonstruovanou pec na 30 pecnů chleba. Pec není nyní v provozu, ale je v naprostém pořádku a není problém uvést ji kdykoliv do provozu. V prvním podlaží je prostorná pracovna, chodba, dvě obývací místnosti, dílna a technická místnost. Dále následují ve dvou patrech velmi prostorné půdy. Okna jsou dřevěná – špaletová, ve spodní části – dřevěná – EURO. Některá okna a vnitřní dveře jsou vitrážována pravou olověnou vitráží.

Dům je zásobován vodou z vlastního zdroje – hloubkového vrtu. V domě jsou instalována čerpadla a spínače, které obstarávají správné tlakování systému. Veškeré sítě jsou nové, používány teprve od konce roku 2008. objekt není podsklepen, je odvodněn a dobře od země izolován.

Jedná se o velmi pěkné místo, kde již není možné stavět !! Pozemek na kterém dům stojí a který k němu patří má 900m2.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu124981
DispoziceOstatní
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha350
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.