Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 57 m² bez realitky"Skalecká, Praha - Holešovice

"Skalecká, Praha - HolešoviceVybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Nabízíme pronájem slunného bytu 2+kk ve 2.patře blízko parku Letná. Vhodné pro rodiny tak i pro studenty - 2 x dvoulůžko a rozkládací pohovka. V koupelně sprchový kout i WC. Kompletně nově zařízeno - TV, Satelit, a kuchyňský kout včetně nádobí, mikrovlnná trouba, lednice s mrazničkou, pračka. Výborná dopravní dostupnost! Nedaleko tram i metro Vltavská. Možnost krátkodobého i dlouhodobého pronájmu.

K nastěhování: ihned

If you’d like to stay in a comfortable apartment with spacious rooms and a great view over the Vltava River, along with the best combination of new and old architecture just 100 meters from your door, this offer suits you just perfectly! The apartment is located on the second floor (no elevator) of a historical building. It consists of one living room, large kitchen and bathroom with toilet, shower. It is a perfect choice for families or groups of friends. It is also babies friendly with children chair and cot available. High standard of cleanliness is guaranteed.

Available now

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu12500
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha57
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.