Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 42 m² bez realitky---, Praha - Krč

---, Praha - Krč
Cena2 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 299 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Tento inzerát není určen pro realitní kanceláře,prodej jen přímému zájemci.SLEVA slunného družstevního bytu s O anuitou(převod do OV po prodeji možný). Protože se jedná o družstevní byt je cena konečná bez dalších poplatků, včetně právního servisu.

Rozvody vody v plastu, vodoměr,topení WAW, dva komíny,jeden vyvložkován pro krb. kamna a druhý pro plyn.kotel, na podlahách lino, v koupelně dlažba, stěny vymalovány a vytapetovány. Samostatný sklep 7m2 a krytá společná pavlač s možností venkovního posezení.

Cihla, 4.patro zatím bez výtahu, WC/koupelna samostatně s okny, v předsíni vestavěná skříň.Možnost využívat oplocenou zahradu za domem (cca 3x990m2). Bydlení v zeleni, vzrostlé stromy, mnoho zelených ploch, parky,vybavená dětská hřiště.Nadstandardní občanská vybavenost DBK, Arkády. Hustá síť autobusové dopravy PID,metro pěšky 3min st. Budějovická, 10min st. metra Pankrác (Arkády), 10min Brumlovka,15 min metrem na Václavské náměstí. Mnoho prac. příležitostí,nájem vč. FO 2 000 Kč, vyhledávaná a bezpečná lokalita, dobrá investice. Vesnice uprostřed velkoměsta.

Konečná cena bez dalších poplatků 2 900 000,- vč. právního servisu.

tel. 605 00 14 48 (15-21h),email: p.maart@seznam.cz

REALITNÍ KANCELÁŘE NEVOLAT!!!

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu12501
Dispozice2+kk
VlastnictvíDružstevní
Užitná plocha42
Podlaží4
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.