Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyOblá, Brno - Nový Lískovec, Jihomoravský kraj

Oblá, Brno - Nový Lískovec, Jihomoravský kraj
Měsíční nájemné9 000 Kč


Pěkný byt v blízkosti univerzitního kampusu Masarykovy university. Koupelna a WC odděleny. V předsíni, WC, koupelně a v kuchyňském koutě dlažba. Okna plastová, prostorný balkón zasklený. Orientace bytu na západ. Dům je nově zateplen. V obývacím pokoji plovoucí podlaha.

Součástí vybavení bytu je lednička, TV, sedací souprava s rozkládací pohovkou, dvě postele a několik dalších kusů nábytku.

Hned vedle domu se nachází obchodní středisko.

VÝŠE NÁJEMNÉHO K JEDNÁNÍ!

K nastěhování: 19/01/2009

A very nice flat situated close to Masaryk university campus. 50 square meters large, 1 bedroom, 1 living room with eating nook (including kitchen unit), 7 square meters balcony. Bathroom and toilet are separated. There is tiled floor in bathroom, toilet, corridor, and in eating nook. Windows are well isolated, balcony is glassed. There is new floor in living room.

The flat is equipped with a fridge, a TV, a sofa, two armchairs, two beds, and with some other furniture. The flat is oriented to the west.

The rent is matter of further discussions.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu12536
Dispozice2+kk
VlastnictvíOstatní
Plocha50
Podlaží7
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.